OPGELET: Gratis verzending vanaf €280 ex btw

Voor 14 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Nr1 Opleidingen
40 jaar ervaring
Veilig online betalen
9.5/10
 
 

Pedicure

Concreet
 • Privé opleidingen met jou als middelpunt.
 • Zelf te kiezen opleidingsonderwerpen.
 • Voorzie een model.
 • Minimum 3 uur.
 • Al het materiaal wordt voorzien.
 • Ontvangst van certificaat na afloop.
 • KORTING op gebruikte gamma’s na afloop.
Voor wie?
 • Ervaren beauty professionals
 • Starters
 • Studenten
Alle cursussen worden gegeven door professionals met jaren aan kennis én ervaring! Tijdens de opleiding gaat alle aandacht naar jou omdat de opleidingen privé zijn. Zo ben je zeker dat je met al je vragen en zorgen terecht kan. Een training duurt minimaal 3 uur. Hoelang de training duurt, hangt af van je niveau of van wat je wenst bij te leren. Wat betekent dat een perfectietraining perfect op 3 uur kan worden gegeven. Anderzijds kan het zijn dat we voor beginners 3 dagen uitwerken. Maar alles is in onderling overleg.

Dit kan je leren tijdens onze privé opleiding Voeten

De private opleiding bij Håna+ Cosmetics kan je bekijken als een opleiding à la carte. Je geeft zelf aan waar je graag beter in wenst te worden of waar je graag mee wenst te starten. We bekijken al je wensen en behoeften en maken een unieke training op maat.
Spa pedicure Wat is een spa-pedicure. Studie van de voetstructuur en belangrijke drukpunten. Sterilisatie van gereedschappen en apparatuur. Ontspannende voet- en onderbeenmassagetechnieken. Nagelriembehandeling en nagelverzorging, inclusief knippen en vijlen. Aanbrengen van scrubs en voetmaskers. Het verwijderen van eelt.
Handmatige pedicure Dit is de gemakkelijkste pedicure om aan te leren. Oefenen van basistechnieken zoals vijlen en polijsten. Leren werken met nagelvijlen, buffers en andere gereedschappen. Nagelvijl- en vormtechnieken. Nagelriemverzorging en voetmassage. Nagelriembehandeling en nagelverzorging, inclusief knippen en vijlen. Het verwijderen van eelt.
E-file pedicure Een van de moeilijkste maar nog steeds veel gevraagde service. Begrip van wat e-file pedicure is en hoe het zich onderscheidt van traditionele pedicuretechnieken. Veilig gebruik van de e-file, inclusief snelheid en drukinstellingen. Welke freesbitjes gebruik je wanneer en op welk toerental. Hoe kies je de vellentang en houd je de vijl correct vast. Het verwijderen van eelt.
Nagellak Leer hoe je nagellak kunt aanbrengen met een vaste hand, inclusief de juiste penseelbewegingen en de toepassing van dunne lagen. Tips voor gelijkmatige dekking en gladde afwerking. Informatie over het drogen van nagellak en de verschillende sneldrogers. Leer werken met klassieke en langhoudende nagellak.
Gellak Het aanbrengen van gellak op de teennagels.
BIAB Aanbrengen van BIAB op de teennagels. BIAB als basis voor gellak.
Herstellingen Hoe beschadigde teennagels herstellen, zoals gescheurde en afgebroken nagels.

Dit kan je leren tijdens onze privé opleiding Voeten

De private opleiding bij Håna+ Cosmetics kan je bekijken als een opleiding à la carte. Je geeft zelf aan waar je graag beter in wenst te worden of waar je graag mee wenst te starten. We bekijken al je wensen en behoeften en maken een unieke training op maat.
Spa pedicure Gevorderde technieken voor het knippen, vijlen en verzorgen van nagels. Verwijderen van eelt en dode huidcellen. Massage- en ontspanningstechnieken voor de voeten en onderbenen. Studie van de voetstructuur en belangrijke drukpunten. Sterilisatie van gereedschappen en apparatuur. Ontspannende voet- en onderbeenmassagetechnieken, inclusief paraffinebadjes. Het kiezen van de juiste producten op basis van huidtype en behoeften. Aanbrengen van scrubs en voetmaskers.
Handmatige pedicure Breid je kennis uit over nagelverzorging, inclusief het behandelen van beschadigde nagels. Verdiep je in de verschillende producten die worden gebruikt in handmatige pedicure, inclusief scrubs, maskers, en verzorgende crèmes. Begrijp welke producten geschikt zijn voor verschillende huidtypes en voetproblemen. Het handmatig verwijderen van excessief eelt en nagelriemen.
E-file pedicure Verfijn je e-file technieken voor pedicure, waaronder het vijlen van eelt, het verwijderen van dode huid, en het voorbereiden van de nagelplaat voor nagellak of andere behandelingen. Leer hoe je nagelaandoeningen en huidproblemen kunt herkennen, diagnosticeren en behandelen met behulp van e-file technieken. Leer over de verschillende bitjes die kunnen worden gebruikt met e-files en begrijp welke bitjes geschikt zijn voor welke doeleinden en nagelproblemen.
Nagellak Begrijp hoe je nagellak kunt onderhouden en repareren, waaronder tips voor het verlengen van de levensduur van de nagellak en het snel herstellen van beschadigde nagellak. Leer hoe je nagellak kunt onderhouden, repareren en bijwerken voor een langdurig perfecte look. Dit omvat tips voor het voorkomen van afbladderen en chippen.
Gellak Gevorderde technieken voor het aanbrengen van gellak op de teennagels. Tips voor een betere hechting, het gebruik van gellak om beschadigde nagels te herstellen.
BIAB Aanbrengen van BIAB op de teennagels als pedicure op zich of als basis voor gellakkleuren. BIAB gebruiken om zwakke of afgescheurde nagels te versterken en laten groeien.
Herstellingen Herstellen van gescheurde nagels en corrigeren van ingegroeide teennagels. Ontwikkel geavanceerde vaardigheden voor het repareren van beschadigde of gebroken teennagels, inclusief het gebruik van gel- of acryltechnieken en nagelverlengingen. Leer effectieve methoden om ingegroeide teennagels te behandelen, inclusief correcte nagelrandcorrectie en advies voor cliënten over preventie.
Kies jouw locatie
Volg een privétraining in één van onze opleidingslocaties of in je eigen salon en krijg een antwoord op al jouw vragen! Voor de opleiding voorzien wij alles van materiaal. Je hebt de keuze om op jezelf of een model te werken voor de nagelbehandelingen. Reserveer een opleiding voor jezelf of deel het spotlight met jouw salonmedewerkers.
Brussel of Antwerpen Op verplaatsing
Locatie:
 • Antwerpen: De Burburestraat 2, 2000 Antwerpen
 • Brussel: Peter Benoitplein 15 E/F, 1120 Neder-over-Heembeek
Locatie: in jouw salon.
Duur: 3 uur minimum. Duur: 3 uur minimum.
Prijs: €110 per uur (excl. BTW). Prijs: €200 per uur (excl. BTW).

Waarom kiezen voor Håna+ Cosmetics

Håna+ Academy bestaat uit een familiebedrijf dat al 40 jaar ervaring heeft in de beautysector, waarbij we al meer dan 25 jaar opleidingen geven. Onze persoonlijke ervaring in het succesvol oprichten van eigen nagelsalons geeft ons alle need-to-know kennis die we verwerken in onze privéopleidingen, zodat jij een antwoord op al jouw vragen kan krijgen. Of het nu over een behandeling of het opzetten van jouw salon gaat, bij Håna+ Cosmetics helpen we je samen een succesvolle zaak op te starten of verder uit te bouwen.

Bij het boeken van een opleiding verklaart u uitdrukkelijk akkoord te gaan met de vastgestelde algemene voorwaarden. Door het bevestigen van de boeking bevestigt u de algemene voorwaarden te hebben gelezen, begrepen en aanvaard. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Boek jouw privé opleiding

Duid onderaan aan, welke modules er opgenomen mogen worden in jouw opleiding. We contacteren jou binnen max. 2 werkdagen.

+25 jaar opleiding expertise

Ervaring in het succesvol opzetten
van eigen schoonheidssalons

Familiebedrijf met +40 jaar ervaring
in de beauty sector