OPGELET: Gratis verzending vanaf €280 ex btw

Voor 14 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Nr1 Opleidingen
40 jaar ervaring
Veilig online betalen
9.5/10
 
 

Wenkbrauwen

Concreet
 • Privé opleidingen met jou als middelpunt.
 • Zelf te kiezen opleidingsonderwerpen.
 • Voorzie een model.
 • Minimum 3 uur.
 • Al het materiaal wordt voorzien.
 • Ontvangst van certificaat na afloop.
 • KORTING op gebruikte gamma’s na afloop.
Voor wie?
 • Ervaren beauty professionals
 • Starters
 • Studenten
Alle cursussen worden gegeven door professionals met jaren aan kennis én ervaring! Tijdens de opleiding gaat alle aandacht naar jou omdat de opleidingen privé zijn. Zo ben je zeker dat je met al je vragen en zorgen terecht kan. Een training duurt minimaal 3 uur. Hoelang de training duurt, hangt af van je niveau of van wat je wenst bij te leren. Wat betekent dat een perfectietraining perfect op 3 uur kan worden gegeven. Anderzijds kan het zijn dat we voor beginners 3 dagen uitwerken. Maar alles is in onderling overleg.

Dit kan je leren tijdens onze privé opleiding Wenkbrauwen

De private opleiding bij Håna+ Cosmetics kan je bekijken als een opleiding à la carte. Je geeft zelf aan waar je graag beter in wenst te worden of waar je graag mee wenst te starten. We bekijken al je wensen en behoeften en maken een unieke training op maat.
Lifting (lamination) Inzicht in de verschillende producten, zoals lifting lotions, kleurverf en hulpmiddelen, en hoe ze te gebruiken. Leren hoe je een grondige consultatie uitvoert om de wensen van de klant te begrijpen en eventuele allergieën of contra-indicaties vast te stellen. Stapsgewijze instructies voor het uitvoeren van een wenkbrauwenlift, inclusief de juiste technieken en timing. Advies over hoe klanten na de behandeling hun wenkbrauwen moeten verzorgen en instructies voor eventuele follow-upafspraken.
Kleuring Inzicht in de verschillende producten, zoals verfsoorten, oxidatiemiddelen en hulpmiddelen, en hoe ze te gebruiken. Leren hoe je een grondige consultatie uitvoert om de wensen van de klant te begrijpen en eventuele allergieën of contra-indicaties vast te stellen. Begrip van kleurtheorie en hoe deze van toepassing is op wenkbrauwkleuring. Advies over het kiezen van de juiste kleur die past bij de huidtint en haarkleur van de klant. Stapsgewijze instructies voor het correct aanbrengen van wenkbrauw- en wimperverf, inclusief de juiste technieken en timing. Advies over hoe klanten na de behandeling hun wenkbrauwen en wimpers moeten verzorgen en instructies voor eventuele follow-upafspraken.
Epilatie Inzicht in de verschillende hulpmiddelen voor epilatie, zoals pincetten, was, draad of hars, en hoe ze te gebruiken. Leren hoe je een grondige consultatie uitvoert om de wensen van de klant te begrijpen en eventuele allergieën of contra-indicaties vast te stellen. Stapsgewijze instructies voor het uitvoeren van verschillende epilatietechnieken, zoals pincetepilatie, waxen of harsen. Het creëren van de gewenste wenkbrauwvorm en -stijl die past bij de gelaatstrekken van de klant. Advies over hoe klanten na de behandeling hun wenkbrauwen moeten verzorgen en instructies voor eventuele follow-upafspraken.
Styling Leer verschillende wenkbrauwstijlen en technieken om de wenkbrauwen te stylen en vorm te geven volgens de wensen van de klant. Inzicht in de verschillende producten, zoals wenkbrauwpotloden, poeders, gels en sjablonen, en hoe ze te gebruiken. Het creëren van de gewenste wenkbrauwvorm en -ontwerp die passen bij de gelaatstrekken van de klant. Begrip van kleurtheorie en hoe deze van toepassing is op het invullen en definiëren van de wenkbrauwen.
Wat met grijze wenkbrauwen? Inzicht in de verschillende producten en behandelingen voor grijze wenkbrauwen, zoals wenkbrauwverf, tinting, en henna, en hoe ze te gebruiken. Begrip van kleurtheorie en hoe deze van toepassing is op het camoufleren van grijze wenkbrauwen en het creëren van een natuurlijke look. Leer hoe kleuring en lifting producten reageren of grijze wenkbrauwen en pas de correcte technieken toe.

Dit kan je leren tijdens onze privé opleiding Wenkbrauwen

De private opleiding bij Håna+ Cosmetics kan je bekijken als een opleiding à la carte. Je geeft zelf aan waar je graag beter in wenst te worden of waar je graag mee wenst te starten. We bekijken al je wensen en behoeften en maken een unieke training op maat.
Lifting (lamination) Leer hoe je de ideale wenkbrauwvorm kunt bepalen op basis van de gezichtskenmerken van je klanten. Dit omvat het begrijpen van wenkbrauwvormen en stijlen die bij verschillende gezichtsvormen passen. Krijg uitgebreide praktijkervaring in het uitvoeren van wenkbrauwliftingprocedures op verschillende huidtypen en wenkbrauwhaartypes. Leer hoe je eventuele problemen of onvolkomenheden tijdens de wenkbrauwliftingprocedure kunt identificeren en corrigeren, zoals ongelijke liftresultaten.
Kleuring Leer hoe je de huidtint en ondertoon van je klant kunt analyseren om de meest flatterende wenkbrauwkleur te kiezen. Pas de kleurkeuze aan op basis van individuele huidskleurvariaties. Krijg uitgebreide praktijkervaring in het uitvoeren van wenkbrauwkleuringsprocedures op verschillende wenkbrauwtypen en huidskleuren. Leer hoe je eventuele kleuringsproblemen, zoals ongelijke kleurverdeling, kunt identificeren en corrigeren.
Epilatie Leer hoe je de huid en haartypen van je klanten kunt analyseren om de beste epilatietechniek en -producten te kiezen. Begrijp de groeicyclus van wenkbrauwhaar. Verdiep je in verschillende epilatietechnieken, zoals pincetwerk, waxen en hars. Leer de voordelen, nadelen en geschiktheid van elke techniek voor verschillende klanten. Ontwikkel de vaardigheid om gedetailleerde consultaties uit te voeren om de wensen en verwachtingen van de klant vast te stellen, evenals eventuele contra-indicaties.
Styling Leer hoe je de ideale wenkbrauwvorm kunt bepalen op basis van de gezichtskenmerken van je klanten. Dit omvat het begrijpen van wenkbrauwvormen en stijlen die bij verschillende gezichtsvormen passen.
Wat met grijze wenkbrauwen? Leer hoe je grijze wenkbrauwharen kunt identificeren en onderscheiden van niet-grijze haren. Begrijp waarom wenkbrauwharen grijs worden en hoe de kleur verandert. Verdiep je in verschillende kleuringstechnieken die kunnen worden toegepast om grijze wenkbrauwharen te behandelen, zoals wenkbrauwverf, henna of andere tintproducten. Leer hoe je kleurproducten kunt mengen en veilig kunt aanbrengen om een natuurlijke en evenwichtige look te creëren
Kies jouw locatie
Volg een privétraining in één van onze opleidingslocaties of in je eigen salon en krijg een antwoord op al jouw vragen! Voor de opleiding voorzien wij alles van materiaal. Je hebt de keuze om op jezelf of een model te werken voor de nagelbehandelingen. Reserveer een opleiding voor jezelf of deel het spotlight met jouw salonmedewerkers.
Brussel of Antwerpen Op verplaatsing
Locatie:
 • Antwerpen: De Burburestraat 2, 2000 Antwerpen
 • Brussel: Peter Benoitplein 15 E/F, 1120 Neder-over-Heembeek
Locatie: in jouw salon.
Duur: 3 uur minimum. Duur: 3 uur minimum.
Prijs: €110 per uur (excl. BTW). Prijs: €200 per uur (excl. BTW).

Waarom kiezen voor Håna+ Academy?

Håna+ Academy bestaat uit een familiebedrijf dat al 40 jaar ervaring heeft in de beautysector, waarbij we al meer dan 25 jaar opleidingen geven. Voor wimpers en wenkbrauwen zijn we opgeleid door een gecertificeerd team van Refectocil zelf. Ook werken we zelf met de producten, waardoor we weten hoe ze perfect te gebruiken voor de beste resultaten.

Bij het boeken van een opleiding verklaart u uitdrukkelijk akkoord te gaan met de vastgestelde algemene voorwaarden. Door het bevestigen van de boeking bevestigt u de algemene voorwaarden te hebben gelezen, begrepen en aanvaard. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Boek jouw privé opleiding

Vink hieronder jouw opleidingsonderwerpen aan! Meerdere onderwerpen tegelijk kiezen is mogelijk.

+25 jaar opleiding expertise

Ervaring in het succesvol opzetten
van eigen schoonheidssalons

Familiebedrijf met +40 jaar ervaring
in de beauty sector