OPGELET: Gratis verzending vanaf €280 ex btw

Voor 14 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Nr1 Opleidingen
40 jaar ervaring
Veilig online betalen
9.5/10
 
 

Wimpers

Concreet
 • Privé opleidingen met jou als middelpunt.
 • Zelf te kiezen opleidingsonderwerpen.
 • Voorzie een model.
 • Minimum 3 uur.
 • Al het materiaal wordt voorzien.
 • Ontvangst van certificaat na afloop.
 • KORTING op gebruikte gamma’s na afloop.
Voor wie?
 • Ervaren beauty professionals
 • Starters
 • Studenten
Alle cursussen worden gegeven door professionals met jaren aan kennis én ervaring! Tijdens de opleiding gaat alle aandacht naar jou omdat de opleidingen privé zijn. Zo ben je zeker dat je met al je vragen en zorgen terecht kan. Een training duurt minimaal 3 uur. Hoelang de training duurt, hangt af van je niveau of van wat je wenst bij te leren. Wat betekent dat een perfectietraining perfect op 3 uur kan worden gegeven. Anderzijds kan het zijn dat we voor beginners 3 dagen uitwerken. Maar alles is in onderling overleg.

Dit kan je leren tijdens onze privé opleiding Wimpers

De private opleiding bij Håna+ Cosmetics kan je bekijken als een opleiding à la carte. Je geeft zelf aan waar je graag beter in wenst te worden of waar je graag mee wenst te starten. We bekijken al je wensen en behoeften en maken een unieke training op maat.
Lifting Leer over verschillende soorten wimperliftingproducten, zoals lijm, siliconen pads, en permanente oplossingen. Hoe je een grondige consultatie uitvoert om de behoeften en verwachtingen van de klant te begrijpen. Instructies voor het voorbereiden van de wimpers en siliconen pads. Toepassing van de wimperliftingproducten en -technieken, inclusief de krulvorm en de verwerkingsduur. Veilige verwijdering van producten en pads.
Kleuring Instructies voor het voorbereiden van de wimpers en oogleden. Het correct aanbrengen van de wimperkleur en het beheersen van de toepassingstechniek.Begrip van kleurtheorie en hoe kleuren op wimpers eruitzien op basis van de natuurlijke haarkleur van de klant. Herkennen van tekenen van allergische reacties en hoe hiermee om te gaan. Het belang van patchtests en allergietesten.
Styling? wat houdt dit in?

Dit kan je leren tijdens onze privé opleiding Wimpers

De private opleiding bij Håna+ Cosmetics kan je bekijken als een opleiding à la carte. Je geeft zelf aan waar je graag beter in wenst te worden of waar je graag mee wenst te starten. We bekijken al je wensen en behoeften en maken een unieke training op maat.
Lifting Wimperlifttechnieken voor verschillende wimperstijlen. Gebruik van geavanceerde producten en technologieën voor een langdurig resultaat. Inzicht in hoe een diepgaand consult uit te voeren voor de klant om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Het aanbevelen van de juiste wimperlifttechniek op basis van individuele klantfactoren. Correctiemethoden voor ongelijke wimpers, overkrulde wimpers, of verkeerd uitgevoerde behandelingen.
Kleuring Het kunnen beoordelen van de wimper- en oogvorm van de klant om de juiste kleurkeuze en -toepassing te bepalen. Het creëren van een op maat gemaakte look die de natuurlijke kenmerken van de klant verbetert. Technieken voor het creëren van meerkleurige wimperlooks en kleurovergangen. Het kunnen aanbrengen van kleuring op moeilijke wimperhaartjes. Identificatie en correctie van kleurproblemen en ongelijke kleurresultaten.
Styling? wat houdt dit in?
Kies jouw locatie
Volg een privétraining in één van onze opleidingslocaties of in je eigen salon en krijg een antwoord op al jouw vragen! Voor de opleiding voorzien wij alles van materiaal. Je hebt de keuze om op jezelf of een model te werken voor de nagelbehandelingen. Reserveer een opleiding voor jezelf of deel het spotlight met jouw salonmedewerkers.
Brussel of Antwerpen Op verplaatsing
Locatie:
 • Antwerpen: De Burburestraat 2, 2000 Antwerpen
 • Brussel: Peter Benoitplein 15 E/F, 1120 Neder-over-Heembeek
Locatie: in jouw salon.
Duur: 3 uur minimum. Duur: 3 uur minimum.
Prijs: €110 per uur (excl. BTW). Prijs: €200 per uur (excl. BTW).

Wist je dat?

Håna+ Academy bestaat uit een familiebedrijf dat al 40 jaar ervaring heeft in de beautysector, waarbij we al meer dan 25 jaar opleidingen geven. Voor wimpers en wenkbrauwen zijn we opgeleid door een gecertificeerd team van Refectocil zelf. Ook werken we zelf met de producten, waardoor we weten hoe ze perfect te gebruiken voor de beste resultaten.

Bij het boeken van een opleiding verklaart u uitdrukkelijk akkoord te gaan met de vastgestelde algemene voorwaarden. Door het bevestigen van de boeking bevestigt u de algemene voorwaarden te hebben gelezen, begrepen en aanvaard. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Boek jouw privé opleiding

Vink hieronder jouw opleidingsonderwerpen aan! Meerdere onderwerpen tegelijk kiezen is mogelijk

+25 jaar opleiding expertise

Ervaring in het succesvol opzetten
van eigen schoonheidssalons

Familiebedrijf met +40 jaar ervaring
in de beauty sector